|
|
- الجنات الخضراءمبدع بكل المعاني
- الجنس :
عدد الرسائل : 771
تاريخ التسجيل : 03/03/2009
أيس كريم فراوله
الأربعاء مارس 11, 2009 9:47 pm
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
150 ج عصير فراولة - 150 ج عسل
م[size=21]قدار العسل : كيلو ماء - 750 ج سكر - ليمونة (تعصر الليمونة بعد غليان الماء والسكر )
[/size]
150 ج عصير فراولة - 150 ج عسل
م[size=21]قدار العسل : كيلو ماء - 750 ج سكر - ليمونة (تعصر الليمونة بعد غليان الماء والسكر )
[/size]
بطريقة الشيف حسن
الطريقة
نضع عصير الفراولة والعسل فى طبق غويط واضربهم بالمضرب السلك كويس . اصب الجرانيتا فى صينية بدون حواف(زى بتاعة البيتسا او السويسرول) بس تكون طبقة رفيعه جدا وندخلها الفريزر لحد ماتجمد حوالى ساعه او ساعه ونص
منقول و مجرب
الطريقة
نضع عصير الفراولة والعسل فى طبق غويط واضربهم بالمضرب السلك كويس . اصب الجرانيتا فى صينية بدون حواف(زى بتاعة البيتسا او السويسرول) بس تكون طبقة رفيعه جدا وندخلها الفريزر لحد ماتجمد حوالى ساعه او ساعه ونص
منقول و مجرب
- منتصر العواديمبدع بكل المعاني
- الجنس :
عدد الرسائل : 587
العمر : 51
تاريخ التسجيل : 05/11/2008
رد: أيس كريم فراوله
الأربعاء مارس 11, 2009 11:41 pm
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
- هانيانائب المدير
- الجنس :
عدد الرسائل : 937
العمر : 35
تاريخ التسجيل : 26/01/2009
بطاقة الشخصية
المهنة:
رد: أيس كريم فراوله
الأربعاء أبريل 29, 2009 6:37 pm
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
- الجنات الخضراءمبدع بكل المعاني
- الجنس :
عدد الرسائل : 771
تاريخ التسجيل : 03/03/2009
رد: أيس كريم فراوله
الأربعاء أبريل 29, 2009 8:27 pm
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
- الجنات الخضراءمبدع بكل المعاني
- الجنس :
عدد الرسائل : 771
تاريخ التسجيل : 03/03/2009
رد: أيس كريم فراوله
الأربعاء أبريل 29, 2009 8:29 pm
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى